OMGEVING

Onze B&B “tussen Beuk en Beek” ligt op een steenworp afstand van de Belgische grens, op het prachtige landgoed De Utrecht. Grote kans dat je ‘s avonds de reeën of wilde zwijnen over de uitgestrekte weilanden ziet lopen, roofvogels boven de tuin ziet cirkelen en de uilen in ons aangrenzende bos hoort.Je wandelt vanaf ons huis zo het bos in of fietst langs de leuke terrasjes in de Kempische dorpen. Hilvarenbeek met zijn mooie Vrijthof ligt slechts op enkele kilometers afstand. Hier vind je alle voorzieningen.

De steden Tilburg, Eindhoven, Breda, Turnhout liggen allemaal binnen een half uur rijden. De middeleeuwse, bourgondische stad Antwerpen ligt op minder dan een uur rijden.


Vlakbij ligt de 18 holes golfbaan Midden-Brabant en de gezellige herberg in den Bockenreyder


Safaripark en strandbad Beekse Bergen is zowel met de fiets als met de auto snel bereikbaar en een route naar de Efteling kost je ongeveer een half uurtje.
Het prachtige dorp Oisterwijk (verkozen in de top 5 van mooiste dorpen van Nederland) ligt niet ver. Ook hier liggen prachtige wandelingen in het nabij gelegen natuurgebied Kampina.

Na een wandeling of een mooie fietstocht kunt u heerlijk op locatie ontspannen met een massage op maat van massagepraktijk van Schagen. De visitekaartjes liggen bij ons klaar. U kunt zelf contact opnemen met de praktijk op www.massagepraktijkvanschagen.nl.  


Klik op een plaatje hieronder om de link te volgen.