wij zijn:

Marjan en Gert Jan van der Maat. Sinds een aantal jaren wonen wij op landgoed de Utrecht in Esbeek. Samen met Luna onze herdershond en Woody, onze zwarte kater.

Al lang droomden wij over een “life in the country” en die droom is uitgekomen. Hier ervaren wij nog echt de wisseling van de seizoenen. Er is geen kunstlicht waardoor de nachten donker zijn. Bij helder weer genieten wij van de schitterende sterrenhemel.

Wij houden van het Bourgondische leven, wandelen, fietsen, koken en gezellig samenzijn. Tijdens vakanties bezochten we B&B’s en zijn wij enthousiast geworden om ook voor onszelf een B&B te beginnen. In de zomer van 2020 is het gelukt om de poorten van “tussen Beuk en Beek” te openen.

Wij zijn er vooral trots op dat “tussen Beuk en Beek” meer is dan een kamer met bed en ontbijt. Het is een geweldig mooi huis geworden in de stijl van het landgoed, waar je het buitenleven nog ten volle mag beleven.

Wij hebben er plezier in om van je verblijf een topverblijf te maken. De prachtige omgeving nodigt daar echt toe uit en wij willen je graag deelgenoot maken van deze schitterende plek op ons landgoed.